Vad händer när bröd jäst för länge?
Kommentar av
osignerat
21 januari 2014
Måste det vara jäst till allt matbröd? Bakpulver hur funkar det.
Redaktionens kommentar
Bakpulver är ett snabbt jäsmedel som passar när det är bråttom. Men jästbröd ger mer hållbart, smakrikt bröd.
Kommentar av
limsmak
25 augusti 2013
bröd som smakar/luktar starkt av lim,vad kan det vara? MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! SmåkakorFrön som sätter smakSolrosfrön ger nötig smak åt både bröd och småkakor! Russinkakorna är ett gott exempel. Kärleksfulla browniesFira kärleken med choklad!
Du kan visa din kärlek på många olika sätt, men ett frestande bakverk säger mer än tusen ord. Choklad är känt för att innehålla endorfiner som gör dig lycklig och är till och med ett afrodisiakum! Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Mitt bröd fick jäsa för länge. Glömde bort det. Det smakar ej dåligt men är lite kompakt. Är det okey att äta eller skall jag kasta brödet?