TekakorNågot av det lyxigaste och godaste man kan börja dagen med! Mjölken gör kakorna mjuka. Servera med smör, ost och marmelad. Du behöver
Gör så här:25 stycken Lös jästen i den ljumma mjölken. Blanda ner allt utom saltet och rör någon minut. Tillsätt vetemjöl till en slät deg och knåda cirka 10 minuter med degblandare eller matberedare. Tillsätt salt och kör ytterligare fem minuter. Låt degen jäsa cirka 30 minuter. Ta upp degen på mjölat bakbord och dela i 25 bitar. Rulla till bullar och platta eller kavla ut till kakor. Nagga med gaffel och sätt på bakplåtspapper eller smord plåt. Pudra över lite mjöl. Låt nu tekakorna jäsa till dubbel storlek, cirka 60 minuter. Baka av kakorna i 250 grader i 8-10 minuter. Låt svalna något på galler innan servering. Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
13 april 2016
Very nice site! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
11 april 2016
Very nice site! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
10 april 2016
Very nice site! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
9 april 2016
Very nice site! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
7 april 2016
Very nice site! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Excellent blog here! Also your web site loads up very fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my website loaded up as quickly as yours lol ecbdddegdafdaedd
5 april 2016
Excellent blog here! Also your web site loads up very fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my website loaded up as quickly as yours lol ecbdddegdafdaedd Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Excellent post. I was checking continuously this blog and I'm impressed! Very useful info particularly the last part cdgfaeekcfcefeac
19 juni 2014
Excellent post. I was checking continuously this blog and I'm impressed! Very useful info particularly the last part cdgfaeekcfcefeac Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
I truly enjoy looking at on this web site , it contains superb blog posts. Heavierthanair flying machines are impossible. by Lord Kelvin. gggeefbckaabffeb
11 maj 2014
I truly enjoy looking at on this web site , it contains superb blog posts. Heavierthanair flying machines are impossible. by Lord Kelvin. gggeefbckaabffeb Kommentar av
Sophie
16 september 2013
Wow! Herregud vad gott med smör, ost och en kopp te :D Äldre kommentarerMorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Smart helgmatLyxig kyckling - helgmat som räcker länge!En riktigt klassisk helgstek är ett lyxigt sätt att fira helg! Gör två rätter i en: Läckert fylld kyckling som finmiddag och kycklingsoppa i veckan. FormbrödBaka lätt med formAtt jäsa bröd i form gör det lätt att lyckas. Enkelt rågbröd är en snabb väg till nybakat bröd! BakabullarNybakatDoften av nybakade kanelbullar som fyller köket kan göra både vuxna och barn helt saliga. Och locka fram helt oanade förmågor när det gäller hur många bullar vi kan stoppa i oss... Själv bakar jag gärna en omgång klassiska kanelbullar, med eller utan pärlsocker, och njuter dem varma till latte eller svart te. Kanelbullen är så självklar som fikabröd att den ibland kommer bort bland alla andra kakor. Eller så plågar vi våra smaklökar och äter den först efter att den varit fryst och uppvärmd... Nej, bjud dig själv på det enkla men goda, njut bullen helt nybakad! Oavsett om du vill baka klassiska kanelbullar eller väljer någon annan variant så får du bra tips inför bullbaket på bakabullar.se. Klassisk och god fika! Önskar pepparochsalt.se. Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Very nice site!